Emil Rengle, un nou dans provocator pe tocuri. Ținuta aleasă a stârnit valuri de comentarii

După ce a făcut senzație la Românii au talent cu dansurile sale pe tocuri, Emil Rengle a adunat în jurul lui o comunitate impresionantă de fani. Aceștia abia așteaptă să-l vadă într-o ipostază similară.
Cu aproximativ trei luni în urmă, Emil Rengle (30 de ani) și-a surprins admiratorii cu filmulețe incendiare, în care dansează pe plajă cu modelul Mădălina Ghenea. După aceea a mai apărut dansând senzual și alături de influencerița Cristina Ich.
De data aceasta, Emil a venit cu o nouă coregrafie, în care dansează pe tocuri, spre bucuria fanilor. Nu atât dansul, cât ținuta aleasă a stârnit valuri de comentarii pe Instagram. Tânărul poartă pantofi cu toc înalt, iar deasupra lor a îmbrăcat ciorapi strălucitori. În partea de sus, a ales să poarte un hanorac larg și scurt, tocmai pentru a atrage mai mult atenția spre picioare.

”Te miști mai bine decât multe femei! Te iubesc omule, ești foarte tare!”, Mi-ar plăcea să am asemenea picioare”, Nu stiu, dar umbli mai bine pe tocuri decat mine”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratoarelor.