El a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Este un artist celebru de la noi / VIDEO

Mirela Vaida este o femeie de succes, o mamă bună şi un model pentru multe reprezentante ale sexului frumos.

Mirela Vaida este implicată în multe proiecte, dar pe toate ştie să le îndeplinească cum nu se poate mai bine.

Mirela Vaida are o familie superbă, trei copii minunaţi şi un soţ care o susţine necondiţionat. Puţină lume ştie, însă, cine a fost iubitul ei înainte de a se căsători.

Ca orice femeie, Mirela Vaida s-a îndrăgostit şi a simţit fiorii dragostei. Cel care i-a furat iremediabil inima a fost actualul ei soţ, însă până să-l întâlnească, Mirela Vaida a avut o relaţie frumoasă cu un artist celebru de la noi.

În anul 2002, atunci când vedeta nu era cunoscută, a avut o relaţie cu Claudiu Popescu, unul dintre memebrii trupei No name.

După ce a devenit persoană publică, presa a scris despre relaţia pe care Mirela Vaida a avut-o. Cei doi au fost împreună un an, iar apoi au decis să o ia pe drumuri separate.

Peste ceva timp, Mirela Vaida l-a întâlnit pe cel care astăzi îi este soţ. Cei doi sunt de ani buni împreună şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Anul acesta au devenit părinţi pentru a treia oară, iar totul le merge din plin. Au o familie frumoasă, o casă la care au visat şi cariere cu care se pot lăuda. Ce să mai, putem spune că Mirela Vaida este un exemplu pentru orice femeie, pentru că reuşeşte să îmbine cum nu se poate mai bine viaţa personală cu cea profesională.