Ea este tânăra ucisă şi abandonată în maşina iubitului

Adriana este tânăra de 32 de ani găsită fără suflare în maşina iubitului, în Bacău. Femeia era mama unei fetiţe de un an şi jumătate. Criminalul este, în continuare, căutat de oamenii legii.

Cătălin Dobre, concubinul Adrianei Andone, este căutat neîncetat de oamenii legii după ce şi-a anunţat un prieten că a ucis-o pe tânără şi că are de gând să-şi pună capăt zilelor. Acesta din urmă a alertat autorităţile.

Echipajele de Poliţie au găsit trupul neînsufleţit al Adrianei Andone marţi seară, în maşina iubitului ei, Cătălin Dobre. Autoturismul era parcat pe o stradă din municipiul Bacău. Cadavrul era abandonat pe bancheta din spate, acoperit de o geacă.

Din primele cercetări, anchetatorii cred că bărbatul a bătut-o şi apoi, a înjunghiat-o.

“Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, a precizat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău,.

Cătălin Dobre nu a fost găsit până în acest moment de oamenii legii.

Pare-se că Adriana Andone şi Cătălin Dobre ar fi avut un conflict după ce au mers să ia masa împreună, la mall. Cei doi, originari din cartierul Şerbăneşti, aveau împreună o fetiţă de un an şi jumătate.

În continuare, cercetările continuă şi sunt conduse de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.