Ea este românca decedata în accidentul de microbuz din Germania. Doi copii au rămas orfani de mamă!

Curg râuri de lacrimi în rândurile familiei şi prietenilor româncei decedată în accidentul din Germania, în urmă cu două zile, în care un autobuz plin de români s-a răsturnat, după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Larisa, în vârstă de 40 de ani, originară din comuna Aluniş, judeţul Mureş, era la muncă în Germania, însă a avut parte de un sfârşit tragic. A fost proiectată prin geam, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Restul pasagerilor din microbuz au scăpat cu viaţă. Larisa lasă în urmă un băiat şi o fată, aflaţi la vârsta adolescenţei, când au cea mai mare nevoie de mama lor. Multă lume plânge suferinţa familiei şi în mediul online:

„Larisa, scumpa mea, nu te vom uita niciodată”, „S-a stins din viață draga și scumpa mea verișoara. A urcat în ceruri alături de cei buni și drepți. Dumnezeu fie cu tine suflet bun și curat !”; „Draga și scumpa noastră Larisa, ai plecat dintre noi și copiii tai. Ţi-ai lăsat copila și băiatul pe care i-ai iubit ca viaţa ta. Draga noastră, suflet bun și frumos, ţi-ai lăsat bărbatul trist și înlăcrimat de durerea. Draga lui tuși, aşa cum îmi spuneai tu, nu te vom uita niciodată! Tu ai plecat, dar din inima nostră și gândul nostru niciodată, scumpa și frumoasa nostră Larisa. Rău ne-ai putut întrista”, sunt doar câteva din mesajele de regret postate de familia sa.

Au curs mesajele de condoleanţe şi pe pagina de facebook a fiului. Puternic afectat de teribila veste, acesta a scris, în urmă cu doar câteva ore: „Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun”, afişând o poză în care era alături de mama sa.

M.C.