Ea este tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul cumplit de la Suceava! Roxana, plânsă de familie și apropiați: ”Nu pot accepta așa ceva”

Lacrimi și suspine pentru familia Roxanei Țipău, tânăra de 21 de ani care s-a stins din viață pe loc, în mașina distrusă de o betonieră! Apropiații sunt devastați de durere și nu pot concepe moartea ei! 

În urma accidentului tragic care a avut loc pe raza comunei Preuteşti, Suceava, o tânără de doar 21 s-a stins din viață. Este vorba despre Roxana Țipău, o adolescentă din comuna Valea Bourei, Suceava. Roxana a murit pe loc, în urma impactului dintre o autobetonieră şi un autoturism. Cadrele medicale au încercat să o salveze, însă, eforturile lor au fost în zadar.

Ea este tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul cumplit de la Suceava

Acum, familia, apropiații, dar și cei care au cunoscut-o pe Roxana, sunt devastați de durere și nu pot concepe că tânăra nu mai este printre noi. Una dintre cele mai bune prietene ale fetei a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, reușind să provoace lacrimi pe chipul tuturor.

”De ce ??? Roxana Țipău prea devreme ai plecat, nu mi vine sa creddddd !!! Nu pot accepta asa ceva … O prietena minunata pe care te puteai baza mereu… prea devreme, prea devremeee !! Dumnezeu sa te ierte suflet drag 😭 Vei ramane mereu in sufletele noastre !!!Condoleante familiei😭”, a scris prietena Roxanei.