Durere mare pentru Cristina Cioran. Vedeta a transmis un nou mesaj de pe patul de spital. Detalii de ultima ora despre fetiţa ei

Cristina Cioran trece prin momente delicate. Vedeta a născut prematur, la doar 7 luni de sarcină.

Durere mare pentru Cristina Cioran. Vedeta a transmis un nou mesaj de pe patul de spital

Celebra actriță a fost nevoită să fie operată de urgență pentru a își salva sarcina. Ea era programată pentru cezariană în luna septembrie, dar din cauza complicaților care au apărut, medicii s-au văzut nevoiți să o opereze de urgență, altfel ar fi putut pierde copilul.

Ea le-a povestit urmăritorilor săi prin ce a trecut, iar în urma clipului de pe rețelele de socializare, actrița a primit o mulțime de mesaje.

Aflată încă în spital, Cristina Cioran a trmisi un mesaj tuturor celor care au susținut-o și i-au făcut urări de bine.

Vedeta s-a afișat răvășită și încă în convalescență, dar optimistă că totul va fi bine. Ea le-a promis oamenilor că și ea și copilul vor lupta ca să fie bine. Momentan, micuța se află la incubator, iar medicii fac tot ce le stă în putință ca ea să se dezvolte normal.

„Bună dimineața! Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, vă îmbrățișez și vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, că nu ne lăsăm așa ușor. Mulțumesc mult de tot! Sunteți minunați!”, a transmis Cristina Cioran pe contul ei de Instagram.

Cristina Cioran, îngrozită că își va pierde copilul
Vedeta le-a transmis anterior fanilor săi că micuța respiră singură. Ea a mărturisit că a trecut prin clipe îngrozitoare din cauza sperieturii că își va pierde copilul. Cristina Cioran are 48 de ani, așa că sarcina ei a fost una complicată și cu riscuri mari.

Din fericire, atât proaspăta mămică, cât și bebelușul sunt bine momentan și așteaptă clipa în care vor merge împreună acasă.