După nuntă, la groapă!

A fost o zi tristă pentru familia Laurei, tânăra în vârstă de 26 de ani care a murit asfixiată din cauza unei sobe. În urmă cu o lună, rudele și apropiații au jucat la nunta ei, iar acum au condus-o la groapă.

Zeci de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Laura Elena Lemnaru, ce s-a stins prematur în urmă cu câteva zile, din cauza unei defecțiuni la o sobă. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în locuința sa din satul Călțuna, județul Buzău.

Ultimele fotografii de pe pagina ei de Facebook o înfățișau pe Laura în rochie de mireasă, pentru că nunta ei a avut loc în urmă cu doar o lună. Fetița ei, Ștefania, în vârstă de șapte ani, a supraviețuit în mod miraculos, deși se afla în aceeași cameră.

Soțul a sunat la Poliție, din străinătate
Fetița a fost găsită plângând, lângă trupul neînsuflețit al mamei sale. Alerta a fost dată de soțul femeii, plecat în străinătate, care a sunat de urgență la 112 pentru a anunța că soția lui nu răspunde la telefon.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și astfel oamenii legii au făcut descoperirea șocantă. Acum Florentin Lemnaru, soțul Laurei, a stat la căpătâiul ei și nu poate accepta că nu își va mai vedea niciodată soția.

“Nu te voi uita niciodată. Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!”, a scris soțul femeii pe Facebook, la o zi dupa tragedie.