După ce a fost criticată că se machiază în exces, Andra a reacționat! S-a afișat complet naturală și le-a închis gura răutăcioșilor. FOTO

Andra a avut o apariție recentă care nu a fost întocmai pe placul fanilor săi. Vedeta s-a afișat cu un machiaj strident, iar internauții nu au ratat ocazia de a o „taxa” pe artistă.

Pe contul ei personal de Instagram, Andra a postat o fotografie în care este extrem de machiată, iar fanilor nu le-a prea fost pe plac ipostaza în care s-a afișat vedeta. Mai mult, aceștia i-au spus că-și strică frumusețea naturală și că ar trebui să nu mai adopte un astfel de make-up strident.

Acum, Andra le-a închis gura răutăcioșilor, căci s-a afișat complet naturală, fără niciun strop de machiaj și toată lumea a văzut că deși nu mai are 20 de ani, arată foarte bine și cu, dar și fără machiaj. Fotografia postată de Andra a adunat numeroase like-uri și fanii săi au complimentat-o, spunându-i că este extrem de frumoasă și că ar trebui să se afișeze mult mai des fără machiaj.