Dublarea alocațiilor copiilor, posibilă înainte de 1 august! Câți bani ar putea primi cei mici! Anunțul Curții Constituționale!

Ziua începe cu vești bune pentru cei mici, deoarece dublarea alocațiilor copiilor ar putea fi posibilă înainte de 1 august!

Iată câți bani ar putea primi cei mici și care este anunțul Curții Constituționale!

  • Dublarea alocațiilor copiilor ar putea fi posibilă înainte de 1 august!
  • Câți bani ar putea primi cei mici?

Dublarea alocațiilor copiilor ar putea fi posibilă înainte de 1 august!

Alocațiile copiilor din România ar putea fi dublate chiar înainte de data de 1 august, veste ce-i bucură atât pe cei mici, cât și pe părinții acestora.

Anunțul Curții Constituționale!

Astăzi, Curtea Constituțională va discuta sesizarea Guvernului în ceea ce privește intrarea imediată în vigoare a legii referitoare la alocațiile copiilor.

În cazul în care judecătorii de la Curtea Constituțională vor respinge sesizarea Guvernului, alocațiile copiilor vor trebuie dublate înainte de 1 august.

În prezent, totul depinde de clipa în care aceștia vor publica hotărârea oficială.

Câți bani ar putea primi cei mici!

Astfel, odată cu posibila dulbare a alocațiilor, copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap, ar primi 600 de lei.

În cazul celor cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, aceștia ar primi suma de 300 de lei.
Totodată, suma 600 de lei ar putea fi primită de copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

În total, aproape 3,66 de milioane de copii au primit alocație

de stat în luna aprilie, potrivit datelor centralizate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială. scrie spynews.ro