Drama femeii din Botoșani care şi-a înjunghiat mortal fiul de 17 ani, iar pe soţ l-a opărit! Ce a făcut Liliana înainte de tragedie

O tragedie cutrmurătoare a avut loc în oraşul Săveni, judeţul Botoşani, care a îngroziz întreaga ţară. O femeie de 52 de ani, recent venită din Italia, şi-a înjunghiat fiul de 17 ani, iar pe soţ a aruncat apă fiară, opărindu-l.

Scena îngrozitoare a avut loc marţi dimineaţa, 4 noiembrie. Femeia fususe plecată în străinătate să muncească, mai exact în Italia, iar relaţia cu soţul a devenit tensionată. În momentul unei dispute cu bărbatul, în care Liliana N. era ameninţată că va rămâne fără băiat, aceasta a aruncat cu apă fiartă în soț. Însă în cale i-a apărut fiul, când a pus mâna pe cuțit și l-a înfipt în gâtul copilului, potrivit botosaneanul.ro.

Imediat după ce și-a înjunghiat băiatul, femeia și-a provocat și ea răni ajungând în cele din urmă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU). Medicii au făcut tot posibilul să salveze adolescentul, l-au resuscitat timp de o oră, însă nu au reuşit. Din nefericire însă, băiatul și-a găsit sfârșitul în brațele medicilor.

Și soțul ei, care este tâmplar, a ajuns la Urgențe cu arsuri după ce a fost opărit în urma scandalului izbucnit între cei doi. Băiatul nu este singurul lor copil, mai au o fată de 19 ani, care este în Italia.

„M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut”, a declarat femeia când a ajuns la spital, potrivit stiri.botosani.ro.

„Mama prezintă niște plăgi autolitice superficiale la nivelul toracelui anterior probabil secundar automutilării. Starea sa este stabilă din punct de vedere hemodinamic. Va fi ulterior investigată și dirijată probabil către un consult psihiatric”, a declarat Ramona Guraliuc, medic șef UPU-SMURD, potrivit aceleiaşi surse.

Femeia a fost transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice.