Doliu uriaș în lumea muzicii! O vedetă mondială, răpusă de coronavirus. Șoc în toată lumea

Membru fondator al unei binecunoscute trupe de Rock & Roll din America, a încetat din păcate din viață, fiind răpus de noul coronavirus. Inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1990, alături de trupa sa, muzicianul american a inspirat generații întregi, activitatea sa fiind de altfel portretizată într-un spectacol de mare succes pe Broadway.

Tommy DeVito, membru fondator al grupului The Four Seasons, portretizat în musicalul de mare succes „Jersey Boys”, a murit la vârsta de 92 de ani din cauza unor complicaţii medicale provocate de maladia COVID-19, informează CNN, conform Agerpres.

Muzicianul american a murit în Las Vegas în cursul zilei de luni, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de unul dintre prietenii lui, Alfredo Nittoli.

Doi dintre ceilalţi membri fondatori ai trupei The Four Seasons, Frankie Valli şi Bob Gaudio, au publicat la rândul lor pe reţelele de socializare o declaraţie în care şi-au exprimat regretul în urma decesului lui Tommy DeVito.

Alături de Joe Long, cei trei muzicieni au alcătuit această trupă în 1960 şi au devenit cunoscuţi datorită unor piese caracterizate prin armonii şi pasaje interpretate în falsetto. DeVito şi Valli cântau deja împreună din 1954.