Doliu uriaș în România! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață. A avut o carieră fabuloasă

Este doliu uriaș în România. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țara noastră s-a stins din viață. Avea în spate o carieră uriașă, atât ca ziarist, dar și ca poet. Toată lumea a rămas șocată la aflarea veștii.
România este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țara noastră s-a stins din viață. A avut o carieră fulminantă în spate. Toată lumea a rămas cu gura căscată la aflarea tragicei vești. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului.
Este vorba despre Viorel Varga, un jurnalist cu o carieră incredibilă, de aproape 30 de ani în domeniul jurnalismului. Acesta era unul dintre cei mai apreciaţi gazetari din Sălaj, anunță adevarul.ro.

Viorel Varga, unul dintre numele de referinţă ale presei sălăjene, a decedat vineri, 18 septembrie, la vârsta de 70 de ani. Poet şi jurnalist, Viorel Varga a frecventat cenaclurile „Silvania” Zalău, „Echinox” Cluj-Napoca, Junimea, Clepsidra şi Luceafărul. A colaborat cu publicaţii precum „Tribuna”, „Steaua”, „Luceafărul”, „România Literară”, „Viaţa Românească” sau „Convorbiri Literare”.