Doliu uriaș: A murit! Geoană a făcut anunțul cumplit Doliu uriaș: A murit! Geoană a făcut anunțul cumplit Autor: Iulian Luca28 noiembrie 2020 Fostul lider PSD, actual adjunct al secretarului general al NATO, Mircea Geoană a făcut anunțul teribil printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna”, a scris îndurerat fostul politician.

Fostul lider PSD, actual adjunct al secretarului general al NATO, Mircea Geoană a făcut anunțul teribil printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna”, a scris îndurerat fostul politician.

Elena Iulia Geoană, mama fostului lider PSD și candidat la alegerile prezidențiale, a încetat din viaţă după cum a transmis acesta printr-un mesaj pe o rețea de socializare.

Fostul politician a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, spunând că a fost un om bun, o soție, mamă și bunică ce nu poate să fie egalată vreodată. Mircea Geoană a menționat că știe cu siguranță că toți cei care au cunoscut-o au numai cuvinte bune de rostit despre ea și că vor îndruma o rugăciune către aceasta, „care se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”.

„Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi.

Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a transmis Mircea Geoană pe pagina sa de Facebook.