Doliu în lumea muzicii britanice! Doi cântăreți și-au găsit sfârșitul alături de copilul lor

Doliu în lumea muzicii, după ce doi cântăreți, soț și soție, au murit într-un accident aviatic. Tragedia este și mai mare, deoarece aLături de cei doi se afla și copilul lor! Teribilul accident a avut loc în timp ce aceștia se aflau în vacanță, în Elveția.

Doi muzicieni britanici au murit într-un accident aviatic

Jonathan și Hannah Goldstein au postat imagini din călătoria în care se aflau pe Facebook. Ultima fotografie a fost postată sâmbătă după-amiază, în care el apare pilotând avionul, iar ea își ținea în brațe fetița.

Aceștia au decolat duminică dimineață de pe aeroportul La Blecherette din Lausanne. Poliția din cantonul elvețian Valais a anunțat că o aeronavă Piper care se îndrepta către Italia s-a prăbușit duminică dimineață în trecătoarea Simplon din Munții Alpi, iar în accident au murit trei persoane, inclusiv un copil.

Doi muzicieni britanici au murit într-un accident aviatic
Doi muzicieni britanici au murit într-un accident aviatic

Avionul în care se aflau cei doi cântăreți și copilul lor s-a prăbușit în Alpi

”Toți suntem devastați de vestea morții lui Jonathan, Hannah și Saskia. Îi iubim foarte mult. Erau atât de fericiți împreună și ne va fi extrem de dor de ei. Cerem presei să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de dificil”, a transmis într-un comunicat purtătorul de cuvânt al familiei.