Doliu în lumea circului. A murit acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri

Este doliu în lumea circului din Capitală. Acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri, în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din București. Bărbatul își revenise și se afla în recuperare, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc și a condus la deces.

A murit acrobatul care s-a accidentat la Circul Metropolitan

O veste tristă din și pentru lumea circului. S-a stins acrobatul care a suferit un accident grav în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din Capitală. Alex Erlich a căzut în cap de la șapte metri înălțime în timpul antrenamentului la Roata Morții.
Acrobatul a stat intubat, în comă post-traumatică, și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale.

Accidentul a avut loc la începutul lunii februarie, timp în care acrobatul își revenise și se afla în proces de recuperare.

Doliu în lumea sportului

Era acasă, în sânul familiei și i s-a făcut rău imediat după ce a mâncat. S-a așezat pe pat, și asta a fost tot. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ, mai ales că bărbatul se recuperase destul de rapid.

Soția sa și colega sa de scenă a filmat înmărmurită cumplitul accident care i-a adus, în final, decesul soțului ei. Potrivit Gândul.ro, o hemoragie internă ar fi fost cea care l-a răpus fulgerător pe acrobat.
Anchetă în cazul accidentului de la Circul Metropolitan
Acrobatul de doar 25 de ani a plecat din această lume, dar în urma lui rămâne ancheta și continuă cercetările pentru accident de muncă. Ancheta autorităților vizează și neglijența în serviciu întrucât s-a constatat că lonja acrobatului nu era dotată cu instrumentul de blocare în caz de cădere în gol.