Doliu în lumea artistică. Violonistul Mitică Feraru a murit

Lumea artistică este în doliu, după ce violonistul Mitică Feraru a murit. Muzicianul, care făcea parte din Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a lăsat în urma sa multă durere și suferință. 

Anunțul trecerii în neființă a fost făcut în mediul online de managerul teatrului la care lucra de ani buni, mesajul emoționant făcându-i pe oameni să-și exprime condoleanțele și să lase numeroase mesaje în amintirea violonistului român.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Mitică Feraru a decedat, reprezentanții Teatrului „Oleg Danovschi” nefăcând publice astfel de informații. Cei care l-au cunoscut pe artist pot aprinde o lumânare până când va fi condus pe ultimul drum.
Doliu în lumea artistică. Mitică Feraru, un violonist din Constanța, a murit
„A plecat dintre noi un muzician de excepție, violonistul Mitică Feraru. Concert maestru al orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, și-a dedicat întreaga viață Muzicii și Teatrului, pe care l-a slujit cu devoțiune și pasiune, cu modestie și smerenie.

Păcat! A lăsat în urmă tristețe și uimire, pentru că mai putea face atât de mult în meseria care i-a fost atât de dragă. Îi vom respecta memoria și nu vom lăsa uitarea să se aștearnă peste imaginea unui artist născut cu atâta har.

Drum bun, Maestre! Dumnezeu să vă poarte pașii spre Pacea și Lumina Veșniciei!”, se arată în anunțul făcut pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.