Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost adus în ţară, vineri seară, din Germania.

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost adus în ţară, vineri seară, din Germania.

 

Potrivit News.ro, pe numele lui era emis mandat de arestare din septembrie 2020, pentru infracţiuni rutiere.
” Astăzi, 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti, pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier ”, a transmis Poliţia Capitalei vineri seara.
Fiul lui Sile Cămătaru, depistat în ianuarie 2021
Sursa citată a precizat că inculpatul a fost preluat de poliţişti din
cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Investigaţii Criminale.
Este vorba despre Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române. Balint a fost depistat în ianuarie 2021, în urma colaborării dintre autorităţile judiciare române şi germane.

 

Infractori periculoși, deghizați în călugări, au înșelat oamenii

Opt indivizi,jumătate dintre ei infractori periculoși din penitenciarul din Iași, s-au dat drept călugări ca să stoarcă bani de la bătrânii creduli.

 

Banda de tâlhari era mânuită din penitenciarul din Iași: unul dintre pușcăriași ar fi sunat-o inițial pe bătrână. I-a spus că e preot la mănăstirea Putna, a reușit să-i câștige încrederea și a făcut-o să vireze bani în tranșe într-un anumit cont bancar- ca și cum ar fi făcut donații pentru un cămin de copii nevoiași și pentru un azil de bătrâni.