Doliu uriaș la nivel mondial! A fost răpus de COVID-19. Tragedia a șocat o lume-ntreagă

Este doliu uriaș la nivel mondial. O legendă a fotbalului a fost răpusă de COVID-19. Tragedia a șocat o lume întreagă. Teribila vete a fost dată de către Federația de Fotbal din Croația.

Pandemia de coronavirus lovește crunt în lumea întreagă. Acum a venit rândul unei legende a fotbalului să fie răpusă de COVID-19. Toată lumea a rămas șocată de teribila veste. Este doliu uriaș în toată lumea.

Antrenor legendar, răpus de COVID-19
Un antrenor și selecționer care a scris istorie pe terenul de fotbal a fost răpus de COVID-19. Este vorba despre Otto Baric, fost selecţioner al Croaţiei, Austriei şi Albaniei. Acesta a încetat din viaţă, duminică, la Zagreb, la vârsta de 88 de ani, din cauza coronavirusului, informează L’Equipe.

Federaţia croată a postat un anunţ în social media, fără să precizeze cauza decesului: “La vârsta de 88 de ani, Otto Baric a trecut în nefiinţă, astăzi, la Zagreb. A fost unul dintre cei mai de succes antrenori croaţi şi selecţionerul Croaţiei (2002-2004). Federaţia Croată de Fotbal transmite condoleanţe familiei sale”.