Doliu uriaș în lumea cinematografică. Un supercunoscut actor a murit după ce a fost împușcat în cap. Avea doar 30 de ani.

Doliu imens în lumea cinematografică. Un supercunoscut actor a fost împușcat în cap. El era în vârstă de doar 30 de ani. Este vorba de Eddie Hassell, cel care a interpretat-o ​​pe Clay în „ The Kids are All Right”, în care au jucat Julianne Moore și Mark Ruffalo și Phil în seria SF „Surface”, alături de Lake Bell și Leighton Meester.

Actorul a fost împușcat în timpul unui jaf, în timpul unui conflict din Texas, informează USA Today. Din primele informaţii ale presei americane, se pare că Eddie Hassell a murit duminică dimineață după ce a fost prins de poliţie într-un autoturism furat.

În prezent, incidentul este investigat, a raportat site-ul revistei Variety. Ofițerii de poliție au confirmat că o mașină a fost furată și recuperată ulterior.

Pe de altă parte, cotidianul The New York Times a anunţat că actorul a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, aflat în Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00.