Doliu uriaș în muzică! Idolul mai multor generații a încetat din viață. Care au fost cauzele decesului

Este doliu uriaș la nivel mondial. Un artist de legendă, idolul mai multor generații, a încetat din viață. Toată lumea a rămas mască la aflarea cumplitei vești.

Este doliu uriaș în muzică. O mare legendă a rock-ului, idolul mai multor generații, a plecat în lumea celor drepți. Avea mari probleme de sănătate, dar lumea a fost șocată la aflarea veștii.

Doliu uriaș în muzică!
Este vorba despre fostul basist al uneia dintre cele mai faimoase trupe rock din toate timpurile. Paul Matters a fost basistul AC/DC în 1975, înainte de a fi concediat de regretatul solist Bon Scott. Prezența lui Matters în legendara trupă a fost scurtă, dar în perioada respectivă a fost recunoscut drept „băiatul drăguț” al formației, potrivit 7news.com.au.

Paul Matters s-a alăturat trupei după lansarea High Voltage, dar a dispărut după câteva săptămâni, fiind înlocuit de basistul Mark Evans, care a făcut parte din trupă până în 1977. Matters a căzut apoi într-o relativă obscuritate și a acordat presei doar un interviu despre timpul petrecut în trupă.