Doi părinți, arestați pentru că și-au ucis fetița de 2 ani

Doi părinți au fost arestați, după ce au scăpat de cadavrul fiicei lor de doi ani, într-un mod cu adevărat cumplit. Oamenii i-au dizolvat trupul micuței într-o găleată cu acid, după ce aceasta s-ar fi înecat în cadă, fiind lăsată nesupravegheată.

Monica Dominguez și Gerardo Zavala Loredo, ambii de 32 de ani, din Texas, au ajuns după gratii, după ce oamenii legii au descoperit rămășițele fiicei lor de 2 ani, Rebecka Zavala. Este un adevărat mister în jurul modului în care copila a murit, însă părinții susțin că aceasta s-a înecat în cadă, după ce fusese lăsată nesupravegheată, scrie 7news.

Dominguez le-a spus polițiștilor că ea personal s-a ocupat de dizolvarea trupului fiicei sale. Cazierul femeii arată că aceasta mai fusese arestată de 17 ori în trecut, cu 28 de capete de acuzare diferite. Cinci dintre ele aveau legătură cu răni cauzate unui copil. Ultimul arest a avut loc în februarie 2018, atunci când a petrecut nouă zile după gratii.

Cauza morții nu poate fi identificată
Polițiștii nu au putut să îi condamne pe cei doi pentru crimă, deoarece starea extrem de degradată a rămășițelor copilei au făcut imposibilă determinarea unei cauze a morții. Dominguez, însă, s-a declarat vinovată de falsificare a probelor, punerea în pericol a unui copil și abuzul unui cadavru.

A fost condamnată la 20 de ani de închisoare. Soțul ei, Loredo, a fost condamnat la 14 ani de închisoare.