Divorțul e iminent!

Ceea ce părea o simplă ceartă conjugală s-a transformat într-un conflict în toată regula, ce va conduce, cel mai probabil către divorț. Deși abia au făcut nunta în septembrie, anul trecut, Andreea Bălan și George Burcea trăiesc acum vieți total separate.

Nimeni nu s-ar fi așteptat, dar iată că ceea ce părea un foc de paie s-a transformat într-un conflict conjugal în toată regula. Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea a ajuns pe butuci, iar divorțul pare iminent, în acest moment.

De miercurea trecută, cei doi foști soți s-au separat, George alegând să părăsească domiciliul conjugal. Astfel, într-o săptămână, el s-a întors în vila din Pipera doar în cursul zilei de duminică, atunci când a petrecut câteva ore cu cele două fetițe.

Potrivit surselor noastre, se pare că cei doi soți nu-și mai vorbesc, iar drumurile lor se vor separa, totul fiind doar o chestiune de timp:

George a plecat de acasă și este total absent. A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetițe. O ajută mama ei și are și o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniță, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiții… Îi este greu Andreei’

, ne-a declarat o sursă din anturajul ei.