Din ce-și întreține familia George Chirilă, moldoveanu care trăiește cu două surori

George Chirilă a ajuns în atenția unei țări întregi după ce și-a făcut cunoscută povestea de viață. Bărbatul recunoștea, acum câțiva ani, că trăiește cu două surori, care i-au dăruit 14 copii. Cum trăiesc aceștia, desprinși de cutumele lumii, dar și din ce întrețin o familie atât de numeroasă?

Cum își întreține familia George Chirilă
Trăiește cu două surori și are 14 copii în localitatea Mihai Kogălniceanu, din Iași. Sunt, cum s-ar zice, o familie atipică și, totodată, numeroasă. Bărbatul, capul familiei, este cel responsabil cu orânduirea treburilor din gospodărie, dar și cu hrana de toate zilele a partenerelor de viață și a copiilor lor.

Într-un interviu mai vechi, acesta recunoștea că au o proprietate generoasă și că încearcă să-și cultive toate cele necesare, fără să fie nevoiți să cumpere de-ale gurii. „Este grădina noastră. Eu și Mariana ne ocupăm de ea.

Fiecare face ce simte în momentul respectiv. Nicoleta gătește dimineața, iar după amiază spăl rufele. De obicei ne întreabă ce gătește, dar de cele mai multe ori alege singură.”, a mărturisit una dintre surori.

Anul trecut, George Chirilă apărea într-un videoclip pe Youtube într-o stupină, povestind, alături de doi dintre copiii săi, cum reușește să aibă miere tot timpul anului și cum această practică îi asigură un venit constant.

Cum descria George Chirilă relația cu cele două surori
Povestea lor atipică a avut ecou în toată țara. Bărbatul spunea, însă, că sunt o familie ca oricare alta și că lucrurile sunt foarte clare între ei și acceptate de toată lumea. „Sunt zile în care față de una am mai multă atracție, alte zile față de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit.