DIICOT l-a supravegheat pe bunicul Luizei Melencu

Noi dezvăluiri au ieşit acum la iveală în cazul de la Caracal, care a şocat pe toată lumea. Conform celor de a DIICOT, se pare că, pe tot parcursul anchetei, bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat cu microfoane în cas!

Acest lucru s-a întâmplat pentru că, încă de la începutul anchetei, bunicul fetei a fost bănuit de procurori că ar fi implicat în dispariţia fetei.

Pe lângă faptul că a fost în permanenţă ascultat, bunicul Luizei a fost şi testat cu detectorul de minciuni şi apoi ignorat de poliţişti. Asta, deşi, bărbatul le-ar fi explicat oamenilor legii că în zilele de după dispariţia nepoatei sale a fost sunat de două ori de doi bărbaţi diferiţi care i-ar fi mărturisit că nepoata lui a plecat în Elveţia.

În urmă cu doar cinci zile, pe 15 ianuarie 2020, lui Stelian Iordache i s-a adus la cunoştinţă de către procurorii DIICOT că a fost supravegheat nonstop în dosarul Caracal.

‘Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p’, se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

De asemenea, în acelaşi dosar şi mama Luizei Melencu a fost testată cu detectorul de minciuni, pentru a se stabili dacă este sau nu implicată în dispariţia fetei sale.

Vă reamintim că la sfârşitul celei de-a doua săptămânii a lunii ianuarie, procurorii DIICOT i-au trimisi în judecată pe Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, în cazul dispariţiei, răpirii şi morţii Luizei Melencu.