Diana Șoșoacă dată afară din Comisa Juridică unde urma să fie audiată. Senatoarea a sunat la Poliție

Senatoarea Diana Șoșoacă se află în centrul unui nou scandal care a plecat de la o mască de protecție. Șoșoacă s-a prezentat marți, 13 aprilie, în Comisia Juridcă a Senatului, unde urma să fie audiată, pentru comportamentul din Senat, după ce liberalii au propus ca ea să fie sancționată. Se pare că nici acolo n-a fost liniște, pentru a avut loc un schimb de replici între avocată și senatoarea Iulia Scântei, care s-a sfârșit într-un mod neplăcut.

Diana Șoșoacă dată afară din Comisia Juridică

Senatoarea s-a prezentat în Comisia Juridică cu o mască transparentă, de plastic. Scandalul a plecat în momentul în care președinta comisiei, senatoarea Iulia Scântei i-a cerut să poarte o mască de protecție, conformă. După un dialog scurt între cele două, avocatei i s-a dat o altă mască, dar pentru că a refuzat să o poarte, a fost dată afară din sală.

Iulia Scântei: Doamna senator, vă rog să purtați mască.
Diana Șoșoacă: Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul.