Diana Şoşoacă, în mijlocul protestului din Valea Jiului: ”Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici!”

Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia pe Valea Jiului, acolo unde minerii protesteză de cinci zile şi refuză să iasă din subteran.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost primită cu aplauze la Lupeni de rudelor minerilor, cărora le promite soluţii.

Aflată în mijlocul mulțimii, Diana Șoșoacă nu a mai ținut cont de distanțarea socială și a îmbrățișat câteva femei pentru a le alina supărarea și a le reda speranța

Diana Şoşoacă va încerca să intre în mină

Mai mult, ea spune că va încerca să intre în subteran şi să îi convingă pe mineri să iasă la suprafaţă, iar pentru această ”misiune” nu are nevoie de aprobare, deoarece calitatea de senator îi permite acest lucru.

”Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință. Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze.

Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, le-a promis oamenilor, cel mai vocal senator de pe scena politică.

Protestul continuă în ciuda faptului că premierul Florin Cîțu le-a promis sindicaliștilor, că își vor primi salariile în următoarele trei luni, din fondul de garantare al Guvernului.

Cu toate acestea, oamenii spun că nu vor ieşi din mină până când nu vor primi salariile restante.

Ieri, șase mineri au fost luați cu ambulanța, după ce li s-a făcut rău în subteran. scrie antena