Diana Șoșoacă e în pericol. Senatoarea AUR a spus ce i se pregătește: ”Vor internarea mea cu forţa”

Noul senator de Iași, avocata Diana Șoșoacă, una din cele mai vehemente voci din ultima perioadă, este speriată. În postările ei de pe Facebook, avocata a declarat că se teme atât pentru familia ei, cât și pentru ea.

”Se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele”

După câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor nesperat de 9%, avocata Diana Șoșoacă a devenit senator pe listele Alianței AUR. Avocata este recunoscută ca un aprig critic. Atât împotriva purtării măștii, cât și a măsurilor luate de autorități, dar este și inițiatorul unor teorii prin care actuala pandemie nu este una reală.

În postările sale de pe Facebook, avocata Șoșoacă nu de puține ori a vorbit despre acest lucru. Însă, recent, Diana Șoșoacă a creat valuri prin recentele dezvăluiri.

”Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2.”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă, reacții dure împotriva măsurilor abuzive

Invitați fiind la negocierile pentru crearea noului Guvern, la Palatul Cotroceni, Diana Șoșoacă a fost văzută purtând masca de protecție altfel decât cere regulamentul impus de autorități. În opinia senatorului de Iași, măsura este una abuzivă și nu este conformă cu legea.