Dezvăluiri cutremurătoare făcute de vedetă

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare! E aproape nelipsită de pe micile ecrane de aproape 20 de ani, e încântătoare, te face să răzi şi e de o naturaleţe absolut fabuloasă, având mii de fani.

Însă, pe cât de mult succes a avut Teo în carieră, pe atât de multe necazuri a avut în viața personală. Pe lângă problemele de sănătate care i-au pus în pericol viața, vedeta nu a avut prea mult noroc nici în dragoste.

Teo a povestit recent cum s-a nimerit ca prima ei iubire să apară chiar în anul Revoluției, 1989, într-un context cât se poate de nefericit.

Deși nu este foarte deschisă în a vorbi despre viața amoroasă, într-un interviu, aceasta a povestit cum ghinionul a făcut să trăiască prima mare iubire la Revoluție.

‘Nenorocirea mea a fost până la capat. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta‘, a dezvăluit Teo Trandafir.

‘Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă? Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București. Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu că e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am făcut revoluția în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodită și nu eram singură‘

, apovestit Teo.