Detaliul cutremurător de la înmormântarea Fănicăi

Au trecut 10 ani de la moartea Fănicăi, dar golul imens pe care l-a lăsat în sufletul familiei sale nu se va umple niciodată. A ieșit la iveală un detaliu cutremurător fix din ziua înmormântării lui Florin Salam, de care nimeni nu a știut până acum.

În urmă cu 10 ani, Florin Salam își pierdea femeia iubită și mama copiilor săi, pe Fănică. De atunci, nimic nu a mai fost la fel în viața manelistului. A încercat să depășească drama care i-a marcat viața, are o familie frumoasă acum, dar nu o va uita niciodată pe femeia care l-a iubit mai presus de orice.

În ziua înmormântării Fănicăi s-a petrecut un lucru extrem de neobișnuit. Mai exact, hairstylistul soțiilor de maneliști a povestit la Antena Stars, în cadrul unei emisiuni, detaliul observat la chipul Fănicăi, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum.

Fănica a arătat în ziua înmormântării ca o prințesă, iar Florin Salam și-a dat silința ca soția sa să fie condusă pe ultimul drum așa cum toată lumea o cunoștea: aranjată și frumoasă. Coafeza vedetelor a povestit că atunci când îi aranja părul Fănicăi a observat că aceasta…zâmbea și că nu doar ei i s-a părut acest lucru.

“Avea un chip perfect. M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere sa pot face asta. În momentul în care am ajuns şi m-am uitat la ea, a început să zâmbească. Toată lumea a văzut asta, nu doar eu”, a declarat Luciana, coafeza soțiilor de maneliști, pentru Antena Stars.