Detaliile uimitoare ale unei povești strigătoare la cer

Rajo Verma are 21 de ani și trăiește într-o singură cameră cu 5 frați, în nordul Indiei. Tânăra fată petrece fiecare noapte cu un frate diferit și nu știe care dintre ei este tatăl fiului său.

Recent tânăra a vorbit despre faptul că este căsătorită cu toți cei cinci frați întrucât ,,poliandria fraternă” (a te căsători și cu frații soțului) este un adevărat obicei în satul din care provine ea, în apropiere de Dehradun. Familia de 7 persoane doarme pe pături într-o singură cameră. Femeia are un copil în vârstă de 18 luni și nu știe care dintre frați este tatăl. Deși pentru noi totul ar putea părea extrem de ciudat, această practică este o adevărată tradiție în satul din apropiere de Dehradun, tradiția ca femeile să se căsătorească și cu frații primului lor soț.

Iată ce mărturisește femeia: ,,La început a fost puţin ciudat, dar nu îl prefer pe niciunul. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea”.

Guddu este primul soț și singurul soț oficial, cel cu care femeia s-a căsătorit în urmă cu 4 ani, când amândoi aveau vârsta de 17. Bărbatul spune că niciunul dintre frați nu este gelos că femeia întreține relaţii intime cu toți frații ba, mai mult, se consideră o familie fericită.