Despre Minodora nu știm să fi fost extrem de slabă, dar ca acum chiar nu am văzut-o niciodată

Minodora a avut, de-a lungul timpului, probleme cu greutatea. Asta din cauza programului încărcat, motiv care o împiedica să mănânce sănătos, dar și din cauza faptului că, așa cum a admis și ea, este o pofticioasă.

 

Vedeta a povestit că în trecut mânca mai mult din benzinării, sandvich-uri și alte lucruri nesănătoase, urma un tratament cu anticoncepționale, iar aceste lucruri au făcut-o să ia în greutate considerabil.

 

‘Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut și 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă’, spunea ea, la Antena 1.

În 2017, Minodora s-a decis să își facă operație de micșorare a stomacului, aceeași operație la care au apelat și Teo Trandafir, Raluca Bădulescu și alte vedete.

La un an de la operație, Minodora a slăbit 20 de kilograme, dar a pus înapoi 8, asta pentru că deși mânca puțin, mânca foarte des. Lucru extrem de rău, pentru că doctorul a sfătuit-o să aibă doar 3 mese pe zi.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame’, a declarat cântăreața.