Despărţire bombă în showbiz!

Despărţire bombă în showbiz. Cristina Ich i-a spus adio lui Alex Piţură, la o lună de când au devenit părinţi. Vestea uimitoare pentru fani a fost dată pe reţelele sociale chiar de proaspăta mămică.

Cristina Ich este un om apropiat de urmăritorii ei de pe Instagram şi împărtăşeşte cu aceştia mereu ceea ce simte. De obicei, vedeta obişnuieşte să nu dezvăluie detalii intime despre familia ei, până azi, însă, când a postat mai multe mesaje destul de uimitoare pe Instagram. Cristina Ich a dat de înţeles că s-a despărţit de tatăl copilului ei, Alex Piţurcă.

În plus, aceasta a dat şi detalii despre despărţire spunând că şi-a dat seama că bărbatul de lângă ea nu este ceea ce trebuie. De asemenea, Cristina Ich a povestit că a făcut tot ce a putut pentru ca relaţia să funcţioneze, însă din cauză că nu a primit acelaşi lucru din partea partenerului, şi-a dat seama că cel mai bine este să pună punct.

De asemenea, Cristina Ich nu s-a sfiit să recunoască faptul că părinţii ei i-au dat, la un moment dat, anumite sfaturi înţelepte, pe care ea, însă, le-a ignorat.

„Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final. Nu e o glumă, am tras mult să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa că, fetelor, când porniţi la drum să vă asiguraţi că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie. Aşa este când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe te mănâncă porcii”, este mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Despărţirea dintre Cristina Ich şi Alex Piţurcă are loc la doar o lună de când în viaţa lor a venit micuţul Noah Alexandru. Cristina Ich a avut o naştere cu probleme, însă acum şi-a revenit şi atât ea, cât şi băieţelul sunt bine.