Denisa Răducu şi-a sunat tatăl înainte de a muri!

Ultimele luni de viață ale Denisei Răducu au fost pline de durere, atât pentru ea cât și pentru cei din familia artistei. În ultimele ore de viață, regretata cântăreață l-a sunat pe tatăl ei. A vrut să îi spună câteva cuvinte, dat fiind faptul că el era la Ștefănești, în Vâlcea.

Denisa Răducu a vrut să vorbească cu tatăl ei, parcă simțind că sfârșitul se apropie. Potrivit apropiaților, tânăra artistă a vrut să își liniștească tatăl, rugându-l să nu mai plângă. De asemenea, Denisa i-ar fi spus că ea este împăcată cu tot ceea ce i s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, Denisa Răducu l-a rugat pe Emilian să nu caute vinovați în cazul morții ei și după ce ea se va stinge din viață să aibă grijă de el și de bunică.

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de atunci, Emilian Răducu păstrează doliul pe casă. În continuare merge zilnic la mormântul fiicei și plânge ori de câte ori vorbește despre ea. „A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017. Cunoscuta cântăreață s-a luptat timp de câteva luni cu o boală grea. A fost înmormântată în satul natal, la Ștefănești, Vâlcea, acolo unde zilnic merg fani sau apropiați pentru a-i duce flori și pentru a aprinde lumânări.