Iohannis a semnat decretele! Legi cruciale pentru România. Milioane de oameni sunt vizați

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele. În urmă cu puțin timp totul a devenit oficial. S-a întâmplat la Palatul Cotroceni. Sunt legi cruciale pentru România. Milioane de oameni sunt vizați.

Veste extrem de importantă venit de la Administrația Prezidențială. Șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete extrem de importante pentru România. Sunt legi care au fost proulgate și care vizează milioane de români.

Iohannis a semnat decretele
Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele. Este vorba despre trei legi extrem de importante pentru România. Totul a devenit oficial. Legile urmează să ie publicate în Monitorul Oficial.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 3 august a.c., următoarele decrete:

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 6 alin. (4) din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate (PL-x 312/27.05.2020);

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români (PL-x 575/11.12.2017);

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice (PL-x 31/17.02.2020).