Decizie de ultimă oră!

Miercuri, 27 noiembrie, după ce DIICOT a anunţat că Ştefan Risipiceanu a fost reţinut sub acuzaţia de viol în formă agravată în cazul Luizei Melencu, Klaus Iohannis a luat o decizie importantă. Familia Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni.

Mama Luizei Melencu i-a cerut ajutorul lui Klaus Iohannis, cerând o întâlnire în regim de urgenţă. Miercuri, după ce Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut, Klaus Iohannis a confirmat întâlnirea cu familia Luizei Melencu.

„Da, e adevărat. Am rugat un coleg, consilier prezidențial să o primească pe doamna Melencu vineri”, a declarat Klaus Iohannis.

„Suntem disperaţi, i-am cerut ajutorul preşedintelui. Am cerut întâlnirea în regim de urgenţă. Noi nu ştim nimic după 8 luni de zie. Ce s-a difuzat azi cu violul asupra fiicei mele este o manipulare. Nu accept aşa ceva”, declara mama Luizei Melencu la RTV.

Ştefan Risipiceanu a fost reţinut de DIICOT miercuri, 27 noiembrie, fiind acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, în ziua răpirii.