Decizia luată de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, la o săptămână de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

A trecut o săptămână de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă, care a murit chiar în a doua zi de Paște, a fost plâns de mulți apropiați, printre care și Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

Acum, după ce faptul a fost împlinit și trecut, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au luat o decizie: să se refacă într-o vacanță, departe de țară!

Cei doi au luat drumul Turciei, unde s-au cazat la cel mai scump hotel – că altfel nu se poate.

N-au mers doar ei doi. În vacanță au mers cu câțiva prieteni, printre care se numără și Adina Halas.

Cătălin Botezatu îi răspunde Iuliei Albu, după ce vedeta l-a „înțepat” la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Iulia Albu a vorbit la înmomântarea lui Răzvan Ciobanu, la rugămintea mamei creatorului de modă.

„Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu. Am simțit să ţin un discurs pentru că Răzvan merita asta şi pentru că astăzi ( n.r. 2 mai 2019) a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, a spus Iulia Albu în Capelă.

În acest sens, Cătălin Botezatu i-a răspuns Iuliei Albu și s-a arătat deranjat de replicile fostei soții a lui Mihai Albu.

„Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a declarat Cătălin Botezatu, într-un live.

A.P.