Decizia de ultimă oră a familiei Melencu, după ce s-a aflat că Luiza ar fi fost găsită! Ce au hotărât mama şi bunicul fetei

Informaţiile făcute publice de Alexandru Cumpănaşu au lăsat mască întreaga Românie! Unchiul Alexandrei a anunţat că a găsit-o pe Luiza Melencu, în urma investigaţiei din Italia. Iată că, după ce au apărut reacţii în lanţ în spaţiul public, familia Melencu a luat o decizie importantă.

Sâmbătă dimineaţă, la o zi de când a aflat că fiica ei ar fi fost găsită de investigatorii lui Alexandru Cumpănaşu trimişi în Italia, Luiza Melencu a oferit mai multe detalii.

Monica Melencu susţine că, până în acest moment, nu a fost contactată de autorităţile de la noi privind informaţiile făcute publice de Alexandru Cumpănaşu.

„Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea”, a declarat Monica Melencu la Antena 3.

Decizia de ultimă oră a familiei Melencu

Mama şi bunicul Luizei Melencu au hotărât, în acest context, să plece de urgenţă în Italia pentru a o căuta personal pe copilă. Monica Melencu a precizat că fiecare minut a costat-o, iar acum nu vrea să mai stea să aştepte concluziile autorităţilor româneşti.

Ce spune DIICOT despre „bomba aruncată de Cumpănaşu”

„Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu”, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.