Abia așteptau ca fetița lor să vină pe lume, dar când au văzut cum arată… Ce a pățit, de fapt, biata copilă! La scurt timp după naștere, părinții ei au luat o decizie controversată

Abia așteptau ca fetița lor să vină pe lume, dar când au văzut cum arată… Ce a pățit, de fapt, biata copilă! La scurt timp după naștere, părinții ei au luat o decizie controversată

Părinții au fost șocați când au văzut că fetița lor a venit pe lume cu un semn din naștere care îi acoperă o mare parte din față.

Semnul din naștere îi acoperă micuței o parte din frunte, nasul și se întide în jurul ochiului stâng, potrivit mirror.co.uk.

Părinții micuței povestesc ca au intrat în panică atunci când asistenta a ridicat copilul nou-născut după procedura de cezariană făcută mamei pe 9 ianuarie 2018.

“Am auzit primul ei scâncet și a fost un moment atât de special. Apoi, asistenta a ridicat-o ca să o văd și atunci am zărit semnul mare pe fața ei.

Medicii au spus că este doar un semn din naștere și atunci am gândit că este frumoasă și sănătoasă”, a declarat Lacey Jackson.

“În acel moment, am decis că o vom iubi foarte mult și că îi vom da încredere în lume, pentru a ne asigura că va vedea cât de frumoasă este și cum poate reuși să facă tot ce își propune”, a mai zis Lacey.

Cuplul mai are împreună doi copii, Elliot, 7 ani, și Devin, 4 ani. “Unul dintre băieți a întrebat ce are pe față surioara lui.

I-am spus că are o mască de supererou. I-am spus asta pentru că poate să reușească orice. Atunci i-am spus că are o mască precum Batman”, a povestit Lacey despre reacția celor doi copii ai ei la vederea micuței Natalie.

La o săptâmână după ce Natalie s-a născut, părinții au dus-o la un control oftalmologic.

Ei voiau să se asigure că semnul din naștere nu îi afectează vederea fetiței. De asemenea, ei au dus-o pe micuță la dermatolog și la un specialist pentru un RMN.