De ce Viorica Dăncilă nu a făcut niciodată copii. Are un fiu adoptat, de 29 de ani

Despre Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, nu se știu prea multe lucruri din punct de vedere personal. De exemplu, nu sunt mulți oamenii care știu faptul că are un unic fiu – nu biologic, ci adoptat. Există și niște motive pentru care nu a făcut niciodată copii, iar despre acest fapt a vorbit chiar fostul premier.
Viorica Dăncilă are un fiu în vârstă de 29 de ani. Pe Victor l-a adoptat atunci când aceasta avea numai 26 de ani, în pofida dorințelor familiei și soțului. L-a iubit din prima zi ca pe propriul copil, însă au apărut rapid și temeri.

De ce nu a făcut Viorica Dăncilă copii
Imediat după ce l-a primit pe Victor în viața ei, Viorica Dăncilă a început să se teamă că venirea pe lume a unui copil ar putea crea niște diferențe mari între acesta și fiul adoptat. Drept urmare, nu a mai luat deloc în calcul posibilitatea a avea și un copil biologic.

„Mama mea mi-a spus un lucru: ‘Dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă’. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord”, spunea Viorica Dăncilă, la Antena 3. „Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere”.

În prezent, Viorica Dăncilă este contracandidata lui Klaus Iohannis la Alegerile Prezidențiale 2019, după ce amândoi au fost votați să intre în turul 2.