De ce au murit cele două victime din dubla crimă din Onești! Medicii legiști susțin că Gheorghe Moroșan le-a aplicat mai multe lovituri de cuțit

Medicii legişti au terminat ancheta corpurilor celor două vitcime din dublă crimă din Onești. Din anchetă rezultă faptul că morţile au fost cauzate din cauza unor hemoragii dar şi a multiplelor plăgi înjunghiate. Tot luni, 8 martie 2021, procurorii au cerut arestarea criminalului de la Onești şi au făcut public filmul care a condus la oribilele crime
Pe data de 1 martie 2021, în oraşul Onești a avut loc o dublă crimă. Gheorghe Moroșan, bărbatul vinovat de acest lucru i-a sechestrat pe cei doi munincitori şi ulterior i-a ucis prin aplicarea a mai multor lovituri de cuţit. Între timp, procurorii cer arestarea lui Gheorghe Moroșan care ar fi plănui întreaga scenă, conform filmului evenimentelor.

Care au fost cauzele de deces ale celor două victime ale dublei crime de la Onești
Medicii legişti au publicat, oficial, datele din anchetă şi cauzele deceselor celor două persoane care au fost omorâte. De altfel, procurorii au făcut public și filmul evenimentelor care a dus la tragedia această. Aceștia spun că ușa imobilului era deschisă și că Gheorghe Moroșan a venit cu intenția de a se răzbuna. La o săptămână după cazul care a şocat o comunitate întreagă, medicii legişti susţin faptul că cele două persoane au murit în urma unor hemoragii cauzate de loviturile de cuţit pe care Gheorghe Moroșan le-a aplicat acestora. P.D. a fost resuscitat la faţa locului dar, în pofida eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat:

Victima I.S. a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti, unde a decedat la scurt timp iar victima P.D. a fost supusă manevrelor de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Conform fişei de constatare preliminară medico-legală, cauzele decesului victimei P.D. sunt:

– hemoragie externă;

– secţiuni de vase femurale, tibiale, colodafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător. se arată în raport.