De ce s-au despărțit, de fapt:

Vedeta de televiziune Andreea Marin și cântărețul Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

Andreea Marin a dezvăluit, într-o emisiune TV, care ar putea fi motivele care au dus la divorţul de Ştefan Bănică jr. Fosta prezentatoare TV a declarat că infidelitatea nu este un motiv suficient pentru un divorţ şi a sugerat că Bănică jr. ar fi făcut lucruri chiar mai grave.

„Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

Șapte ani au fost căsătoriți Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin. Public,Ștefan și-a mărturisit sentimentele într-un videoclip, “Te iubesc, femeie!”. Ambii au preferat în toți acești ani să-și trăiască fericirea, în loc să vorbească despre ea. S-au căsătorit în secret, în Statele Unite. Un an mai târziu, pe 15 decembrie, în seara în care Ștefan avea programat un concert de Crăciun la Sala Palatului, a venit pe lume și rodul iubirii lor: Ana Violeta.