Daniela Gyorfi, luată la rost pe net din cauza unei poze! ”Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”

Daniela Gyorfi a fost luată la rost pe rețelele de socializare. Iată ce s-a spus despre artistă!

Artista Daniela Gyorfi a fost criticată pe internet din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram. Machiată excesiv și coafată, cântăreața a primit comentarii negative din partea utilizatorilor.

”Oribilă, jur! Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice. Plus abuzul de cocaină…”, ”Scuză-mă Daniela, dar buzele nu sunt ok”, ”Ce-i cu poza asta? Parcă ești beată”, sunt o parte din comentariile negative pe care artista le-a primit la fotografie.

Daniela Gyorfi este disperată să nu se îngraşe şi este foarte strictă. Chiar şi aşa, artista are o slăbiciune pentru dulciuri. Daniela Gyorfi nu se ascunde şi spune câţi ani are dacă cineva vrea să ştie. Cântăreţei nu îi este ruşine să recunoască ce vârstă are: 50 de ani!

„Eu spun câţi ani am când mă întreabă cineva. Am 50 de ani, 50 de kilograme şi, dacă mă îngraş un kilogram, iau foc! Fiind mică de statură, 1,64 cm, încerc să mă încadrez în 49-50 kg, iar, dacă depăşesc, bineînţeles că fac foamea. În rest, nu am secrete legate de cum mă ”conserv”, fac chestii pe care le face orice om normal.
Îmi mai fac injecţii cu botox la faţă, mă dau cu cremă, am grijă cât mănânc. Uite, nu prea mănânc ciorbe şi mâncare gătită, în schimb prefer dulciurile! Nu fumez, nu beau alcool. Cât despre sport, mereu zic „de luni ajung la sală”, dar se întâmplă să ajung la cântări, la repetiţii, deci oriunde, dar nu acolo”, a declarat Daniela Gyorfi pentru click.ro.