Daniela Cușnir, tânăra căntăreață de 24 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident la Dărmănești

O tânără și talentată cântăreață de doar 24 de ani și-a pierdut viața luni dimineață, într-un tragic accident petrecut în comuna Dărmănești. Daniela Cușnir, din satul Călinești, era pasageră într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care a pierdut controlul asupra direcției, după ce, conform declarațiilor acestuia în fața polițiștilor, ar fi adormit la volan.

Toate încercările medicilor ajunși la fața locului de a o readuce în simțiri pe tânăra de 24 de ani au fost zadarnice, aceștia declarînd decesul.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.00. Printr-un apel la 112, la ora 07.05 a fost solicitată intervenția pompoierilor și a echipajelor de ambulanță. În timp ce se deplasa pe drumul județean DJ 209D la volanul unui autoturism Audi, un tânăr de 19 ani din satul Măriței al comunei Dărmănești a pierdut controlul direcției și a părăsit șoseaua, acroșând un autoturism parcat pe un podeț. În urma impactului cu acesta, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat frontal într-un alt podeț din beton și s-a oprit într-un alt autoturism parcat pe cel de-al doilea podeț.

Daniela Cușnir, tânăra de 24 de ani, aflată lângă șofer, a suferit traumatisme multiple.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, care s-au deplasat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. La sosirea acestora Daniela Cușnir se afla în stop cardiorespirator, astfel că personalul medical a început manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor făcute de medici și personalul sanitar al echipajelor sosite la locul accidentului, femeia nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul acesteia.