DĂNCILĂ: LUNI VOI FI PREŞEDINTELE ROMÂNIEI. CRED ÎN VICTORIA BINELUI ÎN FAŢA RĂULUI

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat, marţi seară, că luni va fi preşedintele României. relateaza adevaruldeazi.ro/

„Cred în victoria binelui în faţa răului”, a spus ea. Dăncilă a fost întrebată, în conferinţa de presă de marţi seară, dacă îşi va depune mandatul în caz că nu va deveni preşedintele României.

„Luni voi fi preşedintele României. Cred în victoria binelui în faţa răului. Cred că românii vor alege un preşedinte al tuturor”, a spus Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, afirmă că îşi asumă istoria partidului, cu lucruri bune şi rele. „Dragnea a avut şi lucruri bune şi lucruri rele”, spune ea

Loading…

Dăncilă a fost întrebată, în conferinţa de presă de marţi seară, despre Liviu Dragnea.

„Ne asumăm istoria partidului şi lucrurile bune şi rele, învăţăm să nu repetăm greşelile liderilor noştri. Dragnea a avut şi lucruri bune şi lucruri rele.

Să nu uităm programul de guvernare şi câştigarea alegerilor cu un procent foarte mare”, a spus Dăncilă. Întrebată dacă l-ar graţia pe Liviu Dragnea, ea a afirmat:

„Nu voi graţia pe nimeni acuzat de fapte de corupţie, fapte de viol, fapte de violenţă. Singura excepţie pe care o voi face va fi legat de o mamă care a făcut un lucru minor şi e aşteptată de copii acasă. Acea mamă aş graţia-o”.