Cutremurător! Mama Alexandrei Măceșanu își strigă durerea la un an de când tânăra a dispărut: „Nu este moartă. Rușine să le fie”

Pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceșanu, o tânără de doar 16 ani din satul Dobrosloveni, județul Olt, s-a urcat în mașina lui

Gheorghe Dincă, șoferul de 60 de ani care a luat-o la ocazie și nu s-a mai întors. A trecut un an de atunci, iar cazul este în continuare învăluit în mister.

Deși autoritățile par să se fi resemnat și insistă că adolescenta este moartă, mama sa refuză să semneze certificatul de deces. „Încă nu au probe că fata noastră e moartă, pe noi nu ne-au convins”, susține Teodora.

Sâmbătă după-amiază, femeia a refăcut alături de rude drumul parcurs de fată până în momentul în care a ajuns în mâinile monstrului din Caracal.

Cu ochii înroșiți de atâtea lacrimi, doamna Măceșanu își strigă din nou durerea și îi imploră pe anchetatori să afle ce a făcut Dincă cu fiica sa.

Un an de la cazul Caracal. Dispariția Alexandrei este învăluită în mister. Reacția sfâșietoare a mamei
„Este foarte greu. Nu am cuvinte să vă spun. Alexandra a fost traficată. Indiferent cât se zbat ei. A fost traficată. Nu este moartă Alexandra. La un an cred același lucru. Este în viață, undeva pe unde numai Dumnezeu știe.

Astăzi am zis să refacem drumul dispariției. Era bine dacă îl refăceam anul trecut pe timpul ăsta. Poate o găseam. Anul trecut pe vremea aceasta urmăream camerele de luat vederi, la noi la Centrul de informare.

Polițiștii mi-au spus că o să o găsească, a trecut un an și nu au găsit-o. Rușine să le fie. Speranța moare ultima. Inima mea de mamă îmi spune că Dumnezeu o va aduce acasă”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu, în direct la România TV. Se afla chiar la Caracal, în fața casei bărbatului care i-a răpit fata.