Cutremur în România! Regele Hagi are probleme de sănătate grave?! Dezvăluiri șoc despre fostul mare fotbalist

Este un adevărat cutremur în România. Gică Hagi ar avea mai probleme de sănătate. Sunt dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Hagi s-a retras de pe banca tehnică a Viitorului după șase ani.
Veste cruntă în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut România ar avea grave probleme de sănătate. Acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care Gică Hagi s-ar fi retras de pe banca tehnică a Viitorului.

Cornel Dinu a făcut dezvăluirile despre pasul în spate făcut de Hagi. La 55 de ani, Regele a plecat din funcția de manager tehnic al Viitorului după șase ani. Câștigase titlul, Cupa și Supercupa cu echipa pe care tot el a înființat-o.

„Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consuma de la 8 dimineața până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental. Absența lui de acolo este exact ca vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, șoarecii sunt pe masă».