Cum îi atrăgea soţia-vulpiţă pe bărbaţi în mrejele sale

Cazul legat de soţia-vulpiţă a atras atenţia publică, în ultimele zile, după ce tânăra de 22 de ani a mers la Acces Direct şi a acuzat că a fost violată de trei bărbaţi. Dar, ce să vezi, de fapt, totul se întâmplase cu consimţământul ei, lucru care s-a aflat ulterior.

Veronica, tânăra de 22 de ani, este căsătorită cu Viorel, un bărbat mai mare cu mulţi ani decât ea. Cei doi au împreună şi o fetiţă de doi ani, iar cazul lor a devenit cunoscut, după ce tânăra a mers la Acces Direct pentru a-şi spune aşa zisa dramă.

S-a dovedit, în cele din urmă, că a minţit, recunoscând în faţa soţului ei şi a întregii ţări că şi-a înşelat bărbatul. Acum, un detaliu extrem de interesant a ieşit la iveală despre soţia-vulpiţă, aşa cum şi-a ”câştigat” numele.

Pe Facebook, unde i-a şi cunoscut pe bărbaţii care i-au devenit amanţi, Veronica nu menţionează deloc faptul că este căsătorită sau că are un copil acasă. Din contră, tânăra de 22 de ani menţionează faptul că este singură, tocmai pentru a atrage atenţia bărbaţilor.