Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune

Mulți se întreabă cum mai arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune! Numele său era foarte cunoscut în România, însă tinerii din ziua de azi nici nu-l mai cunosc. Mircea Radu a prezentat o emisiune foarte populară la vremea ei.

Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune

Cu emisiunea ”Din dragoste” a cutreierat ţara în lung și-n lat și a reunit sute de cupluri. Cu toate că a vorbit sute de ore despre dragoste, în emisiunea sa, Mircea Radu nu avea parte deloc de ea. Când emisiunea se încheia, mergea acasă, unde îl aștepta o singurătate strașnică. Totul s-a schimbat acum pentru el. Chiar dacă a ieșit de sub lumina reflectoarelor, deși a încercat să revină pe micile ecrane, acum este fericit. Are 50 de ani, dar are o familie frumoasă!

Despre toate acestea, Mircea Radu a scris pe o rețea de socializare. “Reputaţie, statut de vedetă – ce dracu-s astea? – nu valorau nimic. Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea’’, povesteşte Mircea Radu pe Facebook.