Cum arată dieta Oanei Roman?

Oana Roman și-a propus să slăbească, dar a ales să o facă în timp, fără să adopte un regim alimentar foarte strict. Nu a mers la nutriționist, ci a inventat chiar ea o dietă care se pare că i se potrivește perfect, având în vedere că rezultatele se văd atât pe cântar, cât și în centimetri.

Mulți au spus că transformarea fizică a Oanei Roman are la bază o operație de micșorare a stomacului, însă vedeta a ținut să explice că nu a apelat la o astfel de intervenție și că nu o va putea face nici în viitor și asta din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.

”, a povestit Oana Roman pe instagram.

Vedeta n-a vrut insa sa recunoasca cate kilograme are in prezent. Cert e ca Oana arata mai bine ca oricand, iar evolutia sa se vede de la o luna la alta.