Cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. A renunțat la o căsnicie de 20 de ani

De la prima apariție la brațul lui președintelui Franței, Emmanuel Macron, Brigitte a iscat o mulțime de controverse în întraga lume. Însă, puțină lume știe că înainte să devină una dintre cele mai iubite prime doamne ale Franței, Brigitte a avut un mariaj fericit cu bancherul Andre-Louis Auziere.

Cei doi s-au iubit cu pasiunea și au avut împreună trei copii, Sebastien, Laurence şi Tiphaine. Însă, după ce iubirea lor s-a stins, Brigitte s-a îndrăgostit iremediabil de elevul ei, Emmanuel Macron.

Actuala Prima Doamnă a Franţei a spus primul „Da“ din viața ei la o vârstă destul de fragedă, în 1974. Avea doar 20 de ani, când s-a căsătorit cu primul ei soț, Andre-Louis Auziere, care era cu doi ani mai mare. Cei doi s-au iubit cu pasiune și au devenit rapid părinții a trei copii.

Brigitte a început o relaţie clandestină cu elevul ei
Însă, la aproape 20 de ani de când și-au unit destinele, iubirea lui Brigitte pentru soțul ei a dispărut. Un elev de la cursul ei de teatru se îndrăgostește însă de ea, iar profesoara Auzière i-a căzut rapid în mreje. Aceasta a început o relaţie clandestină cu elevul ei, iar André-Louis Auzière a descoperit realitatea crudă după ce vecinii l-au avertizat că un adolescent o vizitează suspect de des pe profesoară, încărcat cu flori şi şampanie. Umilit, bancherul și-a părăsit soția și domiciliu conjugal, punând punct astfel unei căsnicii de aproape 20 de ani.